پنجشنبه ۶ تیر ۱۳۸۷ - ۰۷:۱۴
۰ نفر

این خورش یکی از غذاهای سنتی پاکستان است که مانند همه خورش‌ها با پلوی ساده سرو می‌شود

خورش

 بعضی‌ها آن را با گوشت قرمز هم می‌پزند ولی با مرغ خوشمزه‌تر است.

  مواد لازم برای 4نفر:

- نخودفرنگی؛ 50 گرم یا یک‌چهارم پیمانه
- روغن زیتون؛ 3 قاشق سوپ‌خوری
- پیاز؛ یک عدد بزرگ (ریز خرد شود)
- تکه‌های مرغ‌ بدون استخوان؛ 450 گرم
- آب‌مرغ؛ یک و نیم پیمانه
- زردچوبه؛ یک قاشق چای‌خوری
- پودر دارچین؛ نصف قاشق چای‌خوری
- جوز هندی رنده شده؛ یک چهارم قاشق چای‌خوری
- نعنا خشک؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- بادمجان؛ 2 عدد (نگینی خرد شود)
- گوجه‌فرنگی متوسط؛ 8 عدد (نگینی خرد شود)
- سیر؛ 2 حبه (رنده شده)
- نمک و فلفل؛ به میزان لازم
- برگ نعنا؛ چند عدد برای تزیین

  روش پخت:

1 - ابتدا نخودفرنگی‌ها را داخل قابلمه‌ای بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب، در ظرف را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا بپزد.

2 - یک قاشق از روغن زیتون را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن سرخ کنید. پس از آن، تکه‌های مرغ را نیز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا مرغ روی حرارت ملایم اجاق‌گاز نیم‌پز شود.

3 - قابلمه متوسطی آماده کنید و همه مواد (شامل زردچوبه، آب مرغ، دارچین، جوز هندی، نعنا و نخودفرنگی نیم‌پز شده) را در آن بریزید و با اضافه کردن کمی نمک و فلفل مزه‌دار کنید؛ سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید.

نکته: اگر از اول مرغ پخته را در خورش بریزید، بعد از حرارت دادن طولانی‌مدت، له می‌شود؛ مگر آنکه مرغ را تنها کمی در روغن تفت دهید و به صورت نیم‌پز به همراه بقیه مواد به خورش اضافه کنید تا پخت آن کامل شود.

4 - در این فاصله زمانی یک ساعته، مقدار باقیمانده روغن را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس بادمجان خرد شده را به مدت 10 دقیقه در آن تفت دهید. بعد گوجه‌فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه حرارت دهید و کناری بگذارید.

5 - ا ین مخلوط را پس از گذشت یک ساعت همراه مرغ پخته به خورش اضافه کنید و روی شعله ملایم اجاق‌گاز حدود 45 دقیقه دیگر حرارت دهید. در پایان خورش را با برگ‌های نعنا تزیین کرده و با پلوی ساده سرو کنید.

کد خبر 55815

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز